Forside


Formål


Indhold


Styring og økonomi


Indlæg og Dialog


Links


Arbejdsgruppe og rådgivningspanel


Kontakt
 
Arbejdsgruppe og rådgivningspanel


Initiativtager til Tænketank for Tilgivelse er Karsten Mathiasen. Erhverv: Teltudlejer, klovn i eget cirkus og historiefortæller. (Se nærmere på www.cirkusbelladonna.dk og www.gavtyvehistorier.dk)

”Jeg er en krejler. Ikke altid en af Guds bedste børn. Jeg advokerer ikke for tilgivelse ud fra et kristent synspunkt, men ud fra almen menneskelig fornuft. Jeg føler en dyb higen efter  at være med til at skabe fredelig sameksistens mellem religioner og kulturer.

 

Jeg har ikke meget tid til studier og læsning, så derfor vil jeg hellere spørge andre mennesker, hvad de synes, vi kan gøre for at få en fredeligere verden. Jeg bruger meget tid på at fortælle historier om vejen til fred, forsoning og tilgivelse”.

 

Siden initiativet startede har en lang række personer været involveret som samtalepartnere og bidraget med materiale og svar på opklarende spørgsmål. Webmaster er Torben Bahn Larsen.

Det er lykkedes at sammensætte et rådgivningspanel af folk, som ud fra deres specifikke fagområde er i stand til at udtale sig om emnet Tilgivelse og Forsoning. Journalister fra alle medier er meget velkomne til at kontakte  panelet. Rådgivningspanelet hæfter kun for egne holdninger og har intet administrativt ansvar for Tænketank For Tilgivelse.
De er alle uvurderlige som sparringspartnere.

 

Medlemmer af rådgivningspanelet er:


Else Hammerich, grundlægger af Center for Konfliktløsning elsehammerich@mail.dk
www.konfliktloesning.dk

Vigga Bro, skuespiller og historiefortæller
bro@vigga.dk
www.besttellers.dk

Garba Dialo, grundlægger af Crossing Borders
cb@crossingborder.org
www.crossingborder.org

Kirsten Graversen: Ved noget om udvikling af børns empati.
Fagspecialist i børne - og forældrerådgivning
Kommunikation og personaleudvikling NLP MP
kirsten@kirstengravesen.dk
www.kirstengravesen.dk

Jette Johansen, pykologisk konsulent og forsker i mistrivsel bland unge.
jette.p.johansen@get2net.dk
www.jettejohansen.com Se også www.selvmordsforskning.dk

Mogens Ohm Jensen, sognepræst ved Hylleholt Kirke, Fakse Ladeplads
MOJE@KM.DK

Ann Mari Urwald, forfatter og historiefortæller. Healer og meditationslærer.
amurwald@myinternet.dk
www.amurwald.dk

Erik Lau Christensen, kvæker, gennem mange år aktiv i fredsbevægelsen, er medlem af bestyrelsen for Fredsakademiet. ”Der findes ingen varig fred uden tilgivelse og der findes ingen tilgivelse uden kærlighed.”                                
lis.lefeldt@pc.dk

Christian B. N. Gade, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet med et projekt om det filosofiske ubuntu-grundlag for Sydafrikas sandheds- og forsoningskommission efter apartheid. filcbng@hum.au.dk
http://person.au.dk/da/filcbng@hum

Gonzalo Vargas, Licenciado  i teologi (det svarer til cand mag ) i 1965 og magister i filosofi i  1969.  Politisk flygtning fra Chile siden 1975. Foredragsholder og ambassadør for Amnesty International. Gonzalo Vargas er en stærk fortaler for tilgivelse.
Læs Gonzales historie.
gonza_1941@hotmail.com

Hans Erik Stolten, er kandidat og ph.d. i historie fra Københavns Universitet, hvor han har været ansat som ekstern lektor og forskningsadjunkt ved Center for Afrikastudier. Han var i flere år ansat som forsker ved Nordisk Afrikainstitut i Uppsala og arbejder nu med uafhængig konsulentvirksomhed. Hans Erik var i mange år aktiv i antiapartheidbevægelsen og er ekspert i Sydafrikas historie, derunder forsoningsprocessen.
hanserik@jakobsgaardstolten.dk
http://www.jakobsgaardstolten.dk

 

Tak for alt Jeres gode arbejde!
Karsten Mathiasen

 

 

 
   

 

 

 

www.tilgivelse.dk - Copyright © Karsten Mathiasen 2005